Aankomst in Antigua
Door: Plonie Smink en Martijn Roelofs
Blijf op de hoogte en volg Plonie
25 Mei 2005 | Guatemala, Guatemala-stad
De regen die we hebben in Pana hebben gehad was een uitloper van een orkaan. Het is nu weer schitterend weer en doordat Antigua op 1500 meter ligt is het toch aangenaam. Guatemala is echt een leuk land om rond te reizen ook kun je hier veel 'volunteer' werk doen, misschien iets voor jou Josja, Marlies of wie zich nog meer aangesproken voelt?
Wel is Plonie gisteren 1 dag ziek geweest. We vreesden even voor malaria,
maar vandaag is ze al weer beter en gelukkig hebben we een hostel met uitstekende bedden! Het schijnt mede te komen door de klimaat- en hoogteverschillen die we, in tegenstelling tot haar verblijf in Belize, in korte tijd hebben ervaren.
Daarom heb ik gisteren in mijn eentje een georganiseerde tour door de koloniale stad Antiqua gedaan. Was erg boeiend en interessant.
Vandaag stond er een enorm zware vulkaan hike op het programma, maar deze hebben we in verband met het herstel van Plonie afgezegd. Waarschijnlijk gaan we vanmiddag een koffieplantage bezoeken en morgen gaan we op een nog actieve(!) vulkaan hiken.
Hasta la vista,
Martijn en Plonie
p.s.
Carla (buurvrouw), mijn broertje Lowi Smink, wil graag vanaf as maandag op ons huis passen, dus niet schrikken als er een jongen in ons huis rondloopt!)
25 Mei 2005 - 19:44
Carla:
Gelukkig valt het mee voor Plonie,
snel beter worden en er van genieten.............
veel plezier nog -
26 Mei 2005 - 12:29
Inge:
Goed weer nieuws 2
Hallo Martijn en Plonie,
het is hier eindelijk ook zomer!
Gister eerste BBQ gedaan op ons balkon. Gelukkig wordt Plonie weer beter. Veel plezier op jullie hike morgen.
liefs -
26 Mei 2005 - 18:12
Josja:
Jeetje wat zijn jullie actief! Maar goed dat je niet langer ziek bent, want daar heb je helamaal geen tijd voor! Guatamala lijkt me idd geweldig. Misschien moet ik het afstuderen daar laten varen en er alsnog vrijwilligerswerk gaan doen na mijn studie. Wij kunnen nu ook eindelijk genieten van mooi weer en dat ga ik meteen doen: morgen naar het strand! Heel veel plezier en wel voorzichtig zijn bij die vulkaan he? ;) xx -
26 Mei 2005 - 22:42
Dick & Anneke:
Hoi jongens,
Wat een geweldige avonturen beleven jullie!
Doe voorzichtig hoor.
Plonie, beterschap.
Wij gaan van 10-6 t.m. 10 7 zeilen met onze eigen boot in Kroatie. Als we terug zijn, kunnen we niet wachten om jullie te omhelzen. Hopenlijk kunnen we elkaar dan heel wat vertellen.Natuurlijk zullen we ook veel filmen. Dan maken we een afspraak om de foto's en filmpjes elkaar te laten zien. XXX DICKANN -
28 Mei 2005 - 11:38
Henk:
Leuk voor Plonie de Schotse omstandigheden. Opa & oma hebben een nieuwe Renault, we hebben gisteren getourd door de prachtige Gramsbergse omgeving met de airco voluit vanwege de zeer zomerse omstandigheden.
Hou nog even vol en veel plezier. P -
30 Mei 2005 - 07:53
Marlies:
Hallo Plonie en Martijn!
Dit is mijn laatste week school! Volgende dinsdag heb ik mijn presentatie en dan heb ik hopelijk mijn diploma! Nog veel plezier en we wachten op het volgende verhaal,
xxxx Marlies