We hebben er zin in! - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Plonie Smink - WaarBenJij.nu We hebben er zin in! - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van Plonie Smink - WaarBenJij.nu

We hebben er zin in!

Door: Plonie Smink en Martijn Roelofs

Blijf op de hoogte en volg Plonie

02 April 2006 | Nederland, Amersfoort

Hallo allemaal,

morgen vertrekken we naar Thailand en Laos! Via deze bekende site houden we jullie op de hoogte van onze reis!

Groeten,
Plonie en Martijn

• 02 April 2006 - 13:15

PoNos:

Sawadee ka / krap. Heel veel plezier en goede reis. We zijn benieuwd hoe jullie Azie vinden.

• 02 April 2006 - 21:41

Hester:

Hey Plonie en Martijn,
    Wat geweldig dat jullie naar Azie gaan!!
    Voor hoe lang is de planning? Wat worden we internationaal he hahaha! Mijn vliegtuig naar kenia vertrekt over 6 weken, komt ook steeds dichter bij!! Goeie reis, in ben benieuwd :)
    Groetjes Hester

• 03 April 2006 - 10:47

Inge:

Nou ik ben net terug uit Australie en dan gaan jullie alweer weg! Heel veel plezier, Thailand is zeker een heel mooi en vriendelijk land. Ga maar even lekker relaxen na alle stress van de scriptie.(en jullie moeten natuurlijk ook nog even bijkomen van die wintersport een maand geleden! :))
    liefs

• 04 April 2006 - 15:11

Marlous Meulenbroek:

heel veel plezier jullie. ik heb al lang niets meer van je gehoord Plonie. als je weer terug komt moet je gauw eens contact met met opnemen. (hoe lang gaan jullie weg?) groetjes Marlous